Dutch Courage Graffix
Illustratie en Ontwerp
nieuws portfolio shop contact pers condities Website in English
download visitekaartje als PDF

ILLUSTRATIE EN ONTWERP DOOR GER PETERS
'Dutch Courage Graffix' is de naam van de illustratie- en ontwerp-studio van Ger Peters. 'We' zijn een éénmans-bureau en werken op freelance basis.

Onze volledige contactinformatie bevindt zich onderaan deze pagina - klikken op de afbeelding rechts geeft de mogelijkheid om ons visitekaartje als pdf-bestand op te slaan en af te drukken.

Indien u informatie zoekt met betrekking tot het door ons laten vervaardigen van een illustratie, logo, belettering of ontwerp - of indien u toestemming wilt verkrijgen om bestaande afbeeldingen te gebruiken voor uw eigen doeleinden, lees dan s.v.p. aandachtig verder.

OPDRACHTEN VOOR ILLUSTRATIE & ONTWERP
Opdrachten zijn uiteraard van harte welkom! Stuur ons geheel vrijblijvend uw e-mail met een duidelijke omschrijving van wat u zoekt en waarvoor u het precies wilt gaan gebruiken (briefing). Illustraties en ontwerpen worden overigens uitsluitend nog als digitale bestanden uitgeleverd, dus niet langer als originele tekeningen of kunstwerken.

Alle aanvragen worden serieus in overweging genomen maar de ervaring heeft geleerd dat enige affiniteit met het onderwerp voor ons nuttig kan zijn om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. Indien we de overtuiging hebben dat we in staat zullen zijn om een ontwerp te leveren dat voldoet aan de verwachtingen, wordt meestal eerst handmatig een voorlopige schets gemaakt. Deze schets wordt ingelezen in de computer waarna deze vrijblijvend wordt teruggestuurd, samen met een prijsopgave voor het verder uitwerken van de schets tot het gewenste eindbeeld.

Na acceptatie van de offerte zal de voorlopige schets in veel gevallen een aantal malen over en weer gaan om wijzigingen aan te brengen totdat alle partijen perfect tevreden zijn met de globale opzet. Het eindresultaat van dit afstemmingsproces wordt daarna als 'definitief' beschouwd. Na vaststellen van het definitieve schetsontwerp wordt begonnen met het uitwerken van de schets en het vervaardigen van het uiteindelijke beeld. Meestal is dit een vrij arbeidsintensieve aangelegenheid. Dit brengt dus redelijkerwijze met zich mee dat u meerwerk zult moeten betalen indien u in een later stadium toch nog (aanzienlijke) wijzigingen wilt. Vaak is er tijdens het uitwerken wel nog enkele malen contact met betrekking tot het uitwerken van bepaalde details en dergelijke, dus enige bijsturing door de opdrachtgever is uiteraard mogelijk en verloopt meestal zonder problemen.

Na voltooiing van het ontwerp ontvangt u normaal gesproken eerst een preview-bestand in een lage resolutie ter controle en eindbeoordeling. Na akkoord ontvangt u de factuur en kunt u het verschuldigde bedrag voldoen. Nadat de volledige betaling is ontvangen, wordt het ontwerp uitgeleverd in een hoge resolutie en in alle benodigde bestandsformaten. Wij verstrekken aan de opdrachtgever daarmee tevens meestal impliciet het gebruiksrecht m.b.t. het geleverde ontwerp.

Indien de hoeveelheid tijd en/of geld die met een opdracht is gemoeid aanzienlijk is, vragen wij mogelijk een aanbetaling van 50%. Wij accepteren bankoverschrijvingen en PayPal betalingen.

Professionele en/of bestaande opdrachtgevers ontvangen normaal gesproken een factuur bij uitlevering, zoals in de grafische branche gebruikelijk is. Voor grotere en langlopende opdrachten en projecten wordt veelal een formele opdrachtbevestiging opgesteld. Voor het verlenen van expliciete gebruiksrechten m.b.t. bepaalde ontwerpen wordt mogelijk een licentieovereenkomst en/of royalty overeenkomst aangegaan.
Voor alle projecten en opdrachten geldt dat de 'Algemene Voorwaarden van Dutch Courage Graffix' van toepassing zijn op alle overeenkomsten tussen de opdrachtgever en onze studio. Neemt u s.v.p. dus een moment de tijd om ze hier te lezen en/of te downloaden.

TOESTEMMING VOOR HET GEBRUIK VAN BESTAANDE ONTWERPEN
In alle illustraties en uitingen die wij gebruiken op www.DutchCourageGraffix.com en op onze profielpagina's op sociale netwerken en dergelijke, zijn auteursrechten gevestigd. Dat houdt in dat onze ontwerpen onder bescherming staan van internationale reproductierecht (copyright) wetgeving. Indien u interesse heeft in het gebruik van bepaalde ontwerpen voor uw eigen doeleinden, dient u vooraf toestemming te verkrijgen. Toestemming vooraf betekent dus niet toestemming achteraf...

Voor zakelijke verkrijging van reproductierechten m.b.t. bepaalde ontwerpen voor commerciële toepassingen kunt u met ons contact opnemen m.b.t. het aangaan van een licentie en/of royalty overeenkomst. Non-profit organisaties krijgen mogelijk op non-factuur basis toestemming tot het gebruik van bepaalde afbeeldingen mits zij doelstellingen voorstaan die wij kunnen onderschrijven. Voor uitgeverijen en andere commerciële toepassingen zijn veelal standaard tarieven van toepassing.

CONTACT INFORMATIE

Dit e-mail adres wordt afgeschermd van spam bots; u dient JavaScript te activeren om het te lezen!
www.DutchCourageGraffix.com

+31 (0)475 - 492188 (telefoon)
Dutch Courage Graffix - Ger Peters
Gildelaan 34
6093GH Heythuysen
Nederland

VOLG DE VERRICHTINGEN VAN DUTCH COURAGE GRAFFIX - GER PETERS OP DEZE SOCIALE NETWERKEN

Dutch Courage Graffix op Pinterest Dutch Courage Graffix op Instagram Dutch Courage Graffix op LinkedIn Dutch Courage Graffix op FaceBook Dutch Courage Graffix op MySpace Dutch Courage Graffix op HubGarage Dutch Courage Graffix op BehanceNetwork Dutch Courage Graffix op CreatiefZuid

DOWNLOAD VISITEKAARTJE (pdf), vCARD

download visitekaartje als PDF download vCard

BESTEL DUTCH COURAGE GRAFFIX MERCHANDISE ONLINE BIJ DEZE WEB WINKELS

Dutch Courage Graffix op Zazzle.com voor poster prints, T-shirts, muismatjes, etc.

Dutch Courage Graffix op Lulu.com voor geïllustreerde boeken